zaterdag 20 april 2024

Alles over Altena

Politieteams gaan live vragen beantwoorden via Facebook

12 juli 2020 (door WoudrichemNet)

REGIO / ALTENA - Woensdag 15 juli 2020 vanaf 19.00 uur gaan de wijkagenten van Altena eerste Questions & Answers (Q&A) lives op Facebook beleven. Dat doen zij samen met de andere basisteams. Deze sessie gaat plaatsvinden op de pagina van Politieteam Weerijs.

Tijdens dit vragenuur zijn de wijkagenten van Altena, c.q. basisteam Oosterhout, samen met Politieteam Weerijs, Politieteam Markdal en Districtsrecherche de Baronie aanwezig om live alle vragen te beantwoorden.

'Wij zijn er voor jullie'
Voor het eerst gebeurt dit met alle teams van het hele district samen, dat wil zeggen de drie basisteams die gevestigd zijn in Etten-Leur, Breda en Oosterhout en de recherche die voor het gehele gebied verantwoordelijk is. De wijkagenten laten weten: 'Dus of je nu in Wernhout woont, Zundert, Alphen-Chaam, Etten-Leur, Baarle-Nassau, Altena, Rijsbergen, Breda, Oosterhout of een andere gemeente binnen het teamgebied, wij zijn er voor jullie.'

Tijdens dit live vragenuur kan ook digitaal gereageerd worden. 'Dus heb je vragen, stel ze gerust en wij geven live antwoord! Zet het alvast in je agenda, dan zien jullie ons 15 juli om 19.00 uur live op de Facebook pagina van politieteam Weerijs. Tot dan!' Aldus de wijkagenten van Altena.

Lees meer over:

Politie wijkagenten vragenuur
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.