dinsdag 23 juli 2024

Alles over Altena

Altena Cup wordt in 2021 gespeeld

10 juli 2020 (door WoudrichemNet)

ALTENA - Het bestuur van de Altena Cup heeft besloten het gelijknamige toernooi niet dit jaar, maar in 2021 te organiseren. Dat gebeurt op 17 augustus bij GRC'14 in Giessen/Rijswijk.

Hoewel het bestuur het grootste vertrouwen heeft dat voetbalverenigingen de voorgeschreven protocollen van NOC/NSF en KNVB zullen en kunnen naleven vind het bestuur door laten gaan niet verantwoord en het afbreukrisico te groot. 'Ons doel is elk jaar verbeteringen aan te brengen en met de huidige omstandigheden zien we dat niet gebeuren. Daarnaast is het onze verantwoording en bij mogelijke problemen kunnen wij dat als stichting zijnde met onze maatschappelijke doelen niet uitdragen. We hebben de gemeente gesproken en ook zij heel terughoudend met dit soort evenementen. Het risico is echt te groot. Ons doel blijft met de Altena Cup het voetbalseizoen in de gemeente Altena te starten.'

De verenigingen zijn niet eensgezind in hun standpunt omtrent het wel of niet doorgaan.

Data
Als de wedstrijdkalender van de KNVB volgend jaar gelijk is aan dit jaar betekent dit qua data dat de voorrondes op dinsdag 17 augustus 2021 gespeeld worden ende  finaledag op zaterdag 21 augustus 2021 zal zijn bij GRC'14 in Giessen. 'Deze zomer zullen we als bestuur nadenken hoe we de Altena Cup het komend jaar levendig kunnen houden.'

Lees meer over:

Voetbal sport Altena Cup
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.