zaterdag 4 december 2021

Alles over Altena

Achilles Veen speelt voorronde KNVB-beker

26 juni 2020 (door AalburgNet)

VEEN - De KNVB heeft Achilles Veen laten weten dat de club komend seizoen weer mag deelnemen aan de voorronde van de KNVB-beker.

Binnenkort wordt geloot voor de eerste voorronde. De tegenstander is dus nog niet bekend. De speeldatum al wel. De eerste voorronde zal worden gespeeld op zaterdag 29 augustus. Achilles Veen is er blij mee.

Ook heeft de KNVB de speeldagenkalender gepubliceerd. De voorronde voor de KNVB-beker zal voor Achilles Veen in de eerste officiële wedstrijd van het seizoen zijn. De eerste rond van de competitie in de Hoofdklasse wordt een week later gespeeld.

Titelverdediger
Het Preseason Tournament bij OJC Rosmalen gaat overigens alsnog door. Op dit toernooi is Achilles Veen titelverdediger. De overige deelnemers zijn vv UNA, Blauw/Geel ’38 en natuurlijk OJC Rosmalen. Het toernooi wordt gespeeld op donderdag 6 augustus en zaterdag 8 augustus.

Lees meer over:

Voetbal sport Achilles Veen Veen
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.