woensdag 29 juni 2022

Alles over Altena

Ondernemershuis Altena uit de startblokken

10 juni 2020 (door WoudrichemNet)

ALTENA - Onlangs ging Ondernemershuis Altena van start, een online platform dat de drie O's, ondernemers, organisaties en overheid, wil verbinden om samen 'zorg te dragen voor een gezond ondernemersklimaat' in de gemeente Altena.

Het platform ontstond geruime tijd geleden als een icoonproject van Bedrijvenkring Altena (BKA) dat subsidie kreeg. Een werkgroep - Samenwerkend Altena - zorgde voor de uitvoering van het project. BKA, Werkendam Maritime Industries (WMI), Stichting Altena Kennispoort en Ondernemersvereniging Aalburg trokken hierin de kar. De ondernemersverenigingen van Altena zijn eigenaar van het platform, de gemeente heeft een ondersteunende rol.

Kamers
Via Ondernemershuis Altena kunnen ondernemers kennis en informatie vergaren over zaken als subsidies, duurzaamheid of het aanvragen van de juiste vergunningen. Alle informatie is verdeeld over de zogenoemde ‘kamers’. Ook kunnen bezoekers aan het digitale Ondernemrshuis eenvoudig contact leggen met de ondernemersverenigingen.

Het ondernemershuis wil 'uitgroeien tot een plek waar werkgevers en werknemers elkaar vinden'.

www.ondernemershuisaltena.nl

(Foto Marijke Fotografeert)

Zie ook:

Lees meer over:

Ondernemershuis
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.