zaterdag 20 april 2024

Alles over Altena

TV Woudrichem: 'Blij weer te mogen tennissen'

8 juni 2020 (door WoudrichemNet)

WOUDRICHEM – Sinds midden maart is de poort bij Tennisvereniging Woudrichem gesloten en werden alle tennisactiviteiten gestaakt. De afgelopen weken werden de coronamaatregelen stap voor stap versoepeld. 

“We zijn ontzettend blij dat we weer mogen tennissen”, zegt Maarten Meijler, voorzitter van TV Woudrichem. “Het clubhuis blijft nog even dicht, maar leden kunnen nu weer trainen en vrij spelen. Wij willen inwoners van Woudrichem en omstreken daarom uitnodigen om ook kennis te komen maken met de sport. Tennis is bij uitstek een sport waarbij goed afstand van elkaar gehouden kan worden."

TV Woudrichem organiseert twee tot drie keer per week een zogenoemde racketmiddag of racketavond. Tijdens deze activiteit wordt elk half uur in een andere combinatie een wedstrijdje gespeeld. Een leuke én veilige manier om toch ook het belangrijke sociale aspect van de sport te kunnen beleven. Ook voor jeugdleden worden weer extra activiteiten opgestart, zoals recent het welbekende frietzakkentoernooi.

Kennismaken
Voor iedereen die eens kennis wil maken met tennis én TV Woudrichem is er een speciaal Zomerchallenge lidmaatschap voor 3 of 4 maanden.

Wie meer wil weten gaat naar www.tvwoudrichem.nl en bij vragen kan contact worden opgenomen met de ledenadministrateur: ledenadministrateur@tvwoudrichem.nl.

Lees meer over:

sport tennis
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.