woensdag 24 april 2024

Alles over Altena

Riveer weer in de vaart, mondkapje verplicht

31 mei 2020 (door WoudrichemNet)

REGIO - Riveer vaart weer. Het Pinksterweekend valt tegelijkertijd met de overgang van de Coronadienstregeling naar de normale dienstregeling. Daarom vaart Riveer op zondag 31 mei nog aangescherpt. Op Tweede Pinksterdag varen de ponten volgens de normale feestdagendienstregeling. Dit betekent vooral dat alle veren op deze dag later starten met varen.

Alleen overvaren wanneer strikt noodzakelijk
Riveer: 'Om de verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan, willen wij mensen vragen om uitsluitend gebruik te maken van onze dienstregeling als dit strikt noodzakelijk is. Volgens de landelijke richtlijnen moet Riveer haar capaciteit per overtocht namelijk verminderen. Voor reizigers die afhankelijk zijn van hun overtocht, omdat ze bijvoorbeeld ook moeten gaan werken, varen wij deze feestdagen dus wel.

Let op: vanaf 1 juni is het verplicht om een mondkapje op onze veren te dragen. Lees er meer over op onze speciale corona-pagina.

Hoe ziet de dienstregeling eruit?

Op Eerste Pinksterdag vaart alleen het veer Brakel-Herwijnen: van 12.00 tot 19.00 uur. Voor Tweede Pinksterdag gelden de volgende vaartijden:

Aalst - Veen:
9.00 uur - 20.50 uur.

Brakel - Herwijnen:
8.00 - 22.00 uur.

Gorinchem - Woudrichem:
vanaf 8.15 uur conform dienstregeling.

Gorinchem - Sleeuwijk - Hardinxveld - Werkendam:
vanaf 8.00 uur conform dienstregeling.

Slot Loevestein - Fort Vuren: geen dienstregeling, watertaxi wel mogelijk

Lees meer over:

Riveer pontje
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.