vrijdag 19 april 2024

Alles over Altena

Hartenbrigade ook in Werkendam actief

5 mei 2020 (door WerkendamNet)

WERKENDAM - Vier weken geleden begon Hartenbrigade uit Giessen ook in Werkendam, onder de naam Hartenvlechter. Vanuit Het Vlechtwerk vinden de acties plaats. Naast het rondbrengen van emmertjes soep op woensdagen, was er zaterdag (2-5) een hartverwarmende tulpenactie.

Vrijwilligers brachten met elkaar 1800 tulpen rond. Een deel van deze tulpen waren voor een groot deel werd geschonken door kweker Bootflora in Kerkwerve. Er waren dan ook veel blije en verraste gezichten.

Ook het personeel van Goezate werd met een bosje tulpen een hart onder de riem gestoken. Reden genoeg om door te gaan met dit geslaagde initiatief.

Wilt u graag iemand aanmelden voor deze (soep-)actie? Neem dan contact op met 06 41025706 of stuur een e-mail hartenvlechter@gmail.com.

Sponsors
Wie wil meedoen en een deel van de kostne wil sponsoren om de mensen die een hart onder de riem kunnen gebruiken zo nu en dan een attentie te bezorgen, wordt uitgenodigd, 'zodat er weer een glimlach op hun gezicht komt. Het maakt de dag weer goed'. 

Lees meer over:

hartenbrigade Hartenvlechter
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.