vrijdag 21 juni 2024

Alles over Altena

Wegrestaurant Hank zet tafels en stoelen op truckerparkeerplaats

2 mei 2020 (door WerkendamNet)

HANK - Wegrestaurant Napoleon Hank gaat zijn dienstverlening in Coranatijden verder uitbreiden. Dat blijkt uit een bericht van de eigenaar Ad Valk op social media. Valk gaat zijn restaurant en terras aanpassen aan de 1.5 meterregel.

Ad Valk kwam onlangs eerder in het nieuws rond de viruscrisis toen hij liet weten een TakeAway te starten 'als de horeca de deuren moest sluiten vanwege Corona'. Het team deed dat. Het leverde het wegrestaurant langs de A27 bij Hank ook de nodige publiciteit en waardering op.

Werkvolk
Wegrestaurant Napolen heeft naast het pand 18.000 m2 parkeerplaats beschikbaar om de tafels neer te zetten. Valk: 'Zo kunnen de beroepschauffeurs gewoon op een stoel zitten en aan een tafel eten!
De Fletcher hotels mogen open omdat daar “werkvolk “ komt om te overnachten en die “werkers” moeten in het restaurant van het hotel eten en niet op de kamer.' Ad Valk noemt de noodverordening 'een groot lachertje.' 

Krom
Strijdvaardig besluit hij: 'Maar de chauffeurs  die bij mij overnachten en er voor betalen mogen niet in mijn restaurant een maaltijd nuttigen! Hoe krom kan het zijn in Nederland. We zullen zien hoe het afloopt!'

Zie ook:

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.