zaterdag 20 april 2024

Alles over Altena

Lichaam vermiste vrouw uit Nieuwendijk gevonden

19 april 2020 (door WerkendamNet)

ALBLASSERDAM / NIEUWENDIJK: Zaterdagavond (16-4) werd een lichaam aangetroffen in de Noord bij Alblasserdam. Na identificatie blijkt het te gaan om een vrouw van 53 jaar uit Nieuwendijk die sinds vorige week werd vermist. Op de sociale media is vele malen een oproep gedaan naar haar uit te kijken.

In dat bericht werd onder meer gemeld: 'Ter info: mocht iemand iets zien/vinden, bel de politie en vermeld erbij dat het mogelijk om ..... gaat. Helaas verzendt de politie geen bericht omdat het mogelijk om zelfdoding gaat.' (*)

Een voorbijganger zag op genoemde avond in de rivier bij oost-Kinderdijk 'iets' in het water drijven. Na de melding gingen politie en de KNRM ter plaatse en trof men het levenloze lichaam aan. Na identificatie bleek het inderdaad om de vermiste vrouw te gaan.

De politie sloot het onderzoek naar de doodsoorzaak inmiddels af en gaat uit van een zelfdoding.

Zoektocht
De auto van de vrouw werd eerder leeg aangetroffen bij de Merwedebrug. Uit berichten op de sociale media valt af te leiden dat de poltie al een aantal dagen op zoek was naar haar. Dat deed men onder meer met een helikopter en drones. De beroepsvaart werd opgeroepen naar haar uit te kijken.

(*) Om privacyredenen en respect voor de familie wordt de naam hier niet vermeld.

Lees meer over:

Politie
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.