donderdag 25 april 2024

Alles over Altena

Wisseling van de wacht bij RTV Altena

7 april 2020 (door WerkendamNet)

HANK - Kees Braat uit Woudrichem en Sander van Strien uit Hank zijn bij Stichting RTV Altena geïnstalleerd als nieuwe bestuurders. Braat is de nieuwe voorzitter en Van Strien is benoemd als algemeen bestuurslid. Kees van der Stelt is na vijf jaar afgetreden.

Met de aanstelling van Kees Braat is de functie van Kevin Joosten van voorzitter gewijzigd naar algemeen bestuurslid. “Het profiel van Kees sluit aan bij de profielschets die we opgesteld hadden voor een voorzittersfunctie. Hij komt uit Altena, heeft veel bestuurlijke ervaring en is niet gebonden als radiomaker, televisiemaker of journalist”, aldus Joosten.

Ook Sander van Strien valt in het spreekwoordelijke pulletje. Hij is al vanaf de start van de omroep als vrijwilliger actief. “Videocontent en social media is de afgelopen jaren in onze media stichting steeds belangrijker geworden. Daarin vult Sander als programmaleider van Altena TV het huidige bestuur perfect aan“, licht secretaris Rik Verhagen toe.

Met de komst van twee nieuwe bestuurders is Kees van der Stelt na vijf jaar afgetreden waarmee het bestuur van de stichting nu uit zes mensen bestaat.

(Archieffoto RTV Altena)

Lees meer over:

RTV Altena
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.