vrijdag 29 maart 2024

Alles over Altena

Woerkumse Week uitgesteld naar latere datum

5 april 2020 (door WoudrichemNet)

WOUDRICHEM - Met pijn in het hart heeft het bestuur van Stichting de Woerkumse week besloten om de Woerkumse Feestweek te verplaatsen in verband met COVID-19. De eerste editie van de Woerkumse Feestweek zou van 9 tot en met 14 juni plaatsvinden aan de Jacoba van Beierenstraat ter hoogte van het clubgebouw van de ijsvereniging te Woudrichem.

Ondanks deze tegenslag in hun eerste jaar als organisatie wil het bestuur toch nog een schitterend jaar maken van 2020. De organisatie doet zijn uiterste best om op latere datum toch nog een aantal leuke activiteiten te organiseren. Hierover volgt later meer informatie.

Bijzondere tijd
De voorzitter van Stichting de Woerkumse week, Romano van Heukelum: 'Het is natuurlijk erg vervelend om een evenement te moeten verplaatsen, helemaal als het de eerste editie betreft, waar je als organisatie al ruim 1,5 jaar mee bezig bent. Gelukkig waren wij als organisatie goed voorbereid en levert het ons, naast dat het vervelend is, geen grote problemen op. Veel ondernemers hebben geen keuze en zijn wel de dupe van deze pandemie. Wij willen daarom namens het bestuur al onze sponsoren en alle andere ondernemers sterkte  wensen in deze bijzondere tijd. Daarnaast willen wij iedereen vragen goed op zich zelf te letten, maar ook op hun omgeving. Let op elkaar en ben er voor elkaar. Hopelijk mogen we iedereen in goede gezondheid verwelkomen bij ons volgende evenement!.”

Zie ook:

Lees meer over:

feestweek Woerkum
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.