maandag 6 december 2021

Alles over Altena

Wegenonderhoud Broekse- en Hillsestraat valt duurder uit

20 maart 2020 (door AalburgNet)

BABYLONIENBROEK - De gemeente wil komende zomerperiode het wegdek van de Broeksestraat en Hillsestraat in Babyloniënbroek opknappen. Tijdens de voorbereidingen is gebleken dat er meer aan de weg moet gebeuren dan in eerste instantie gedacht was.

Het college informeert de raad meer geld nodig te hebben en stelt voor een aanvullend investeringsbudget van 115.000 euro beschikbaar te stellen. Bestuurders zien hiertoe mogelijkheden in de gemeentelijke portemonnee om het eerder gereserveerde budget 'Wegen' van de voormalige gemeente Aalburg 2021 voor een bedrag van 175.000 euro een jaar naar voren te halen en in te zetten voor de Broeksestraat en Hillsestraat.

De dekking van het aanvullend investeringsbudget wordt gerealiseerd door 100.000 euro van het exploitatiebudget 'Aanpassing leefomgeving' en 15.000 euro vanuit het exploitatiebudget 'Verkeersmaatregelen 2020' te storten in de zogeheten 'kapitaaldekkingsreserve'.

 

 

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.