zondag 23 januari 2022

Alles over Altena

Hollandse keuken strijkt neer in Hotel Woudrichem

15 maart 2020 (door WoudrichemNet)

WOUDRICHEM - Achter de gevel van het "oude postkantoor" aan de Molenstraat in Woudrichem wordt hard gewerkt. Binnen afzienbare tijd zal Hotel Woudrichem opnieuw haar deuren openen. Veel is al gereed, wel zijn er nog helpende handen nodig en dan met name in de Hollandse keuken. 

Het restaurant van Hotel Woudrichem voert straks de Nederlandse keuken, die zich vooral kenmerkt door zijn eenvoud. 'We koken zo vers mogelijk met producten uit het seizoen en uit de streek met achter elk gerecht een mooi verhaal.' Aan het woord Conny van Gastel uit Almkerk, de hotelmanager. 'In de keuken kunnen we nog hulp gebruiken. De pannen zijn nog leeg, maar we zijn al druk bezig met de voorbereidingen.'

Interesse
Op Facebook plaatste Conny eerder al een oproep voor 'enthousiaste collega's.' De Almkerkse meldde toen dat 'Lifestyle Hotel Woudrichem' zijn deuren weer opent en 'graag in contact wil komen met 'enthousiaste collega’s.'

Wie interesse heeft, kan reageren via info@hotelwoudrichem.com

(Archieffoto ter illustratie)

Zie ook:

Lees meer over:

vacature horeca hotel Woudrichem
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.