vrijdag 29 maart 2024

Alles over Altena

Zorgen om bouw Brede School en verplaatsing L.T.V. Almkerk

12 februari 2020 (door WoudrichemNet)

ALMKERK - CDA Altena geeft aan ' zorgen te hebben' omtrent de bouw van de Brede School en verplaatsing tennisvereniging L.T.V. in Almkerk. Half maart wordt de knoop omtrent de locatie voor de tennisvereniging doorgehakt.

Tijdens de raadsvergadering stelde CDA Altena vragen over over de huidige stand van zaken rond de bouw van de Brede School Almkerk en de verplaatsing van tennisvereniging L.T.V. Almkerk. Het CDA ontving vanuit de Almkerkse bevolking hierover 'bezorgde signalen'. Raadslid Tineke Zaal - Van der Steen: 'De communicatie naar de raad is mager en de planning om de eerste palen de grond in te slaan komt steeds dichterbij. Wij maken ons, net als de Almkerkse inwoners, dan ook zorgen.'

Hoofdbrekens
Die zorgen betreffen dan niet zozeer de planning van de bouw van de Brede School, de wethouder verwacht einde van dit jaar, begin volgend jaar te kunnen gaan slopen en bouwen. Hoofdbrekens zijn er wél over het verplaatsen van de tennisvereniging; de locatie waar de school gebouwd gaat worden.

Van der Ven erkent dat hij al ruim een jaar ‘op tournee’ is geweest met het zoeken naar een geschikte locatie. De wethouder hoopt dat half maart de knoop kan worden doorgehakt.

Lees meer over:

brede school LTV Almkerk
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.