zaterdag 20 april 2024

Alles over Altena

Innovatief netwerken met Open Coffee Altena 38.0

9 februari 2020 (door WoudrichemNet)

GIESSEN - Netwerken wordt extra interessant als ook de gastlocatie bijzonder is. Dat is het geval met Open Coffee Altena 38.0 op 20-02-2020. Niet enkel de datum triggert, die is nu al historisch, ook de netwerkplek, het Oerlemans Technology Centre (OTC), zal menigeen innovatief in de oren klinken. 

Het OTC maakt deel uit van Oerlemans Packaging. Deze laat weten: 'Het OTC is een innovatieve organisatie gespecialiseerd in het analyseren en ontwerpen van nieuwe flexibele verpakkingen en folie, het produceren van proefmodellen en verwerken tot eindproduct. De combinatie van hoogwaardige laboratoriumapparatuur en de meer dan 50 jaar R&D en productie-ervaring zorgen voor een doelgericht resultaat.' OTC levert analyses met een nauwkeurige kwaliteit en efficiëntie. Maar ook services en  praktijkproeven in extrusie, flexo-drukkerij, conversie en laminatie. Doordat zich alles onder één dak bevindt, kan Oerlemans Technology Centre snel schakelen en de juiste verpakkingsoplossing bieden.'

Espresso XL
Het is op deze innoverende locatie waar Open Coffee Altena haar 38e editie organiseert. Zoals gezegd op 20 februari aanstaande. Oerlemans Plastics verzorgt dan ook de Espresso XL, de kennissessie in zakformaat waar boeiende ondernemersgerelateerde info op speelse wijze gedeeld wordt. Open Coffee Altena startte haar negende seizoen met deze nieuwe kennisdelerij. Thema dit keer: 'Tien misvattingen over plastic'. 

Pitchen
Wie op deze unieke locatie zijn/haar bedrijf, product of dienst wil pitchen op de bekende rode Coffee Stip, kan zich nog aanmelden. Voor beschikbaarheid en spelregels, stuur een e-mail naar info@OndernemendAltena.nl o.v.v. 'Pitch'.

De feiten
Open Coffee Altena 38.0 op 20-02-20 in Giessen, bij het OTC aan de Industrieweg 7. Tijd: 09:30 - 11.00 uur. Let op: Volg ter plaatste de aanwijzingen van de parkeerbegeleiders. Info en aanmelden via www.OndernemendAltena.nl

Onderstaand een impressie (ondermeer) van de opening van het OTC op 17 september 2019.

(Foto's boven Oerlemans Plastics BV)

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.