donderdag 25 april 2024

ACKC1 boekt winst tegen hoger geklasseerde GKV

26 januari 2020 (door WoudrichemNet)

ALMKERK - Na de overwinning van vorige week tegen NIO staat ACKC nu op de vierde plaats in de poule met maar éénpunt achter op de koploper. Het wordt dus spannend in de top. GKV staat een plaatsje hoger in het klassement.

Al na 30 seconde wist Jochem 1-0 te scoren, en al heel snel daarna wordt het 3-0. Even later scoort GKV het eerste doelpunt. GKV krijgt een strafworp toegewezen en maakt 3-2.
Ingrid maakt 4-2. Dan raakt Marlies dusdanig geblesseerd aan haar knie dat ze het veld wordt afgedragen. Natasja neemt haar plaats in. Bij de rust staat het 11-8.

Afstandsschot
De tweede helft scoort GKV snel twee doelpunten waardoor de stand 11-10 is. ACKC blijft de verdere wedstrijd aan de leiding en loopt uit tot 20-15. Een afstandschot van Dieke zet de 20 op het bord.

Door de winst van deze wedstrijd staat ACKC 1 nu op de tweede plaats in de poule, met nog een punt verschil op DVS ’69. De wedstrijd begint om 19:00 uur in Hendrik-Ido-Ambacht. Hiervoor speelt het tweede ook tegen DVS ’69, deze wedstrijd begint om 17:45 uur.

Doelpuntenmakers
Topscoorder met 7 doelpunten: Jochem. Ingrid 4x, Sabine 3x, Natasja 2x, Marlies, Stef, Arné en Dieke 1x.