vrijdag 29 maart 2024

Waldric V22 wint ondanks lastig begin

19 januari 2020 (door WoudrichemNet)

WOUDRICHEM - Ondanks de vierde positie van Migliore in de competitie is het voor de meiden van BC Waldric wel de meest lastige tegenstander, met een goede guard en sterke center weten ze altijd te verrassen.

Zaterdag (18-1) was dat niet anders. in de eerste minuten van de wedstrijd lopen de meiden van Migliore breaks en weet de guard zonder problemen de vrije speelster te vinden. Pas aan het eind van het eerste kwart weet Waldric de achterstand om te zetten in een minimale voorsprong (14-13).

In het tweede kwart wordt er goed verdedigd en lopen de dames van Waldric 10 punten verder uit naar 32-21.

Gewonnen
De wedstrijd wordt beslist in het derde kwart. De press begint te lopen en de inzet is maximaal, er verschijnen steals en breaks terwijl de meiden van Migliore er een beetje doorheen zitten. Via 49-27 aan het eind van het derde kwart wordt verdiend gewonnen met 60-43.

Topscores: Eva (17pnt), Anne-Fleur en Lisa (10pnt)