vrijdag 21 juni 2024

Alles over Altena

Rick Sonnema NL Katakampioen Senioren

12 januari 2020 (door AalburgNet)

WIJK EN AALBURG - Zondag (12-1) verdedigde de uit Wijk en Aalburg afkomstige Rick Sonnema in Apeldoorn zijn Nederlandse titel bij de Kata senioren met succes. Net als vorig jaar mag Rick zichzelf in 2020 Nederlands kampioen Kata noemen.

De wedstrijd was op basis van het nieuwe WKF-puntensysteem. In een zware poule wist Rick in de eerste ronde als eerste te eindigen met een 23.62 als score. In de tweede ronde werd Sonnema met een score van 24.82 ook eerste en ging hij op voor de finale. Daar boekte hij overtuigend winst met een score van 25.02.

Rick: 'Een mooi begin van 2020 en een goede opsteker om de titel met succes te kunnen prolongeren.'

Lees meer over:

sport Rick Sonnema karate
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.