zaterdag 4 december 2021

Alles over Altena

Turnwedstrijd met de overburen

25 november 2019 (door AalburgNet)

WIJK EN AALBURG - Zaterdag 23 november namen zo’n vijftig selectieleden van Gymnastiekvereniging Inion Heusden en Sportvereniging W.I.K. Wijk en Aalburg deel aan een turnwedstrijd in d'Alburcht in Wijk en Aalburg. 

Het was de eerste wedstrijd voor de turnsters sinds de zomervakantie. De wedstrijd in d’Alburcht was een oefenwedstrijd ter voorbereiding op de officiële KNGU wedstrijden die vanaf december van start gaan. De deelneemsters in de leeftijd tussen de 8 en 20 jaar lieten oefeningen zien in verschillende niveaus (3e t/m 6e divisie).

De sfeer onderling was erg goed. De meiden moedigden elkaar aan en er werd voor elkaar geapplaudisseerd. Voor sommige meisjes was het hun eerste wedstrijd sinds zij bij de selectiegroep turnen en dus extra spannend.

Alle turnsters ontvingen een medaille en diploma en gaan de komende weken nog hard trainen zodat zij goed voorbereid de twee voorrondes van de KNGU kunnen turnen.

Lees meer over:

sport turnen W.I.K. gymnastiek
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.