donderdag 28 maart 2024

Alles over Altena

Inloophuis Altena opent midden januari

14 november 2019 (door WoudrichemNet)

WOUDRICHEM - De eerste plannen voor een inloophuis voor mensen met kanker ontstonden rond de de Samenloop voor Hoop Altena, juni 2019. Begin volgend jaar, midden januari, gaat het inloophuis ook daadwerkelijk open. Dat gebeurt in De Werf, aan het Raadhuisplein in Woudrichem.

Mensen die kanker hebben (gehad) kunnen daar terecht voor een kop koffie of thee, een luisterend oor of een ontmoeting met gelijkgestemden. Ook zullen er workshops en lezingen georganiseerd gaan worden. Vrijwilligers zullen in de Werf optreden als gastheer of gastvrouw.

Woensdagavond 20 november komen de vrijwilligers van het inloophuis voor de eerste keer bij elkaar in De Werf. Het inloophuis zelf is dan nog niet klaar. Daar wordt nog volop aan gewerkt om de gewenste 'huiselijke sfeer' te krijgen. 

Openingstijden
Het inloophuis is straks elke woensdag geopend om de andere week 's ochtends of 's avonds. Dat is afhankelijk van de beschikbaarheid van vrijwilligers.

Overigens zijn nieuwe vrijwilligers van harte welkom. Zij kunnen zich aanmelden via inloophuis.altena@gmail.com, bij Jenny van Mersbergen (06-23096613) of Nico van Rijswijk (06-37401066).

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.