donderdag 25 april 2024

Alles over Altena

Quasar Holland kan uitbreiden

8 november 2019 (door WoudrichemNet)

GIESEN - Quasar Holland, aan de Burgstraat 2 in Giessen, wil uitbreiden en tevens extra parkeerruimte maken op eigen terrein. Het college van B en W stemt, na de inspraakprocedure te hebben gevolgd, met de plannen in.

Quasar kocht voor de uitbreiding een perceel naast het huidige pand gekocht. Omwonenden dienden in de bestemmingsplanprocedure hun zienswijzen op de plannen in.

Woonbestemming
Het bedrijf wil het atelier uitbreiden binnen de grenzen van het bestemmingplan, maar wil de medewerkers tevens laten parkeren op het aangekochte terrein met een woonbesteming. De gemeente liet eerder al weten dat de geplande uitbreiding de 'bestaande ervaringen van overlast door de buurt niet oplost', maar dat voorgenomen uitbreiding ook niet méér overlast veroorzaakt.

Het college heeft de gemeenteraad nu geinformeerd dat de zienswijzen niet hoeven te leiden tot een wijziging van het plan zoals het er nu uitziet. 'Het bestemmingsplan wordt alleen gewijzigd omdat een specifieke aanduiding op de tekeningen niet was genoemd.'

(Foto WoudrichemNet)

Zie ook:

Lees meer over:

quasar holland
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.