vrijdag 29 maart 2024

Alles over Altena

Schouten Europe introduceert Mexicaanse Bonenburger

24 oktober 2019 (door WoudrichemNet)

GIESSEN - Het Nederlandse familiebedrijf Schouten Europe B.V. uit Giessen introduceert deze week een volledig plantaardige Mexicaanse Bonenburger. Het product is verkrijgbaar bij diverse supermarktketens in Nederland.

Schouten verkoopt het product onder haar merk GoodBite. Ook wordt het product binnenkort door een bekende Nederlandse retailer onder het huismerk van de supermarktketen verkocht. Een verpakking Mexicaanse Bonenburger bevat twee burgers van 80 gram. De burgers kunnen worden gegeten bij de warme maaltijd maar ook op een broodje.

Verbetering
Schouten verkocht eerder al een Bonenburger in de Nederlandse retail. ‘We hebben ervoor gekozen om de Bonenburger verder te verbeteren en we denken dat deze Mexicaanse variant de consument nog beter zal bevallen’, aldus Mark van Noorloos, marketing manager bij Schouten.

Eerste Nederlandse partij
Schouten startte in 1990 als eerste Nederlandse partij met de ontwikkeling van vleesvervangers op basis van plantaardige eiwitten. Schouten heeft één van de meest uitgebreide en gevarieerde assortimenten ter wereld. De producten worden onder het eigen merk GoodBite of onder huismerk verkocht in supermarkten in binnen- en buitenland. Ook ontwikkelt Schouten veel producten op basis van klantvraag.

Lees meer over:

Schouten Europe
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.