donderdag 18 april 2024

Alles over Altena

Vera (9) schittert bij tryout Altena Streekfestival

13 oktober 2019 (door WoudrichemNet)

WOUDRICHEM - Tijdens een tryout voor het Altena Streekfestival 2019, met fanfares en brassbands uit Altena, stal Vera de Heus de show. De negenjarige speelt sinds kort cornet in het O.N.S. opleidingsorkest. Daarnaast zingt zij ook de sterren van de spreekwoordelijke hemel. Ze kreeg het publiek zaterdagavond (12-10) dan ook moeiteloos mee met haar vertolking van het Smurfenlied.

In voorbereiding op het Altena Streekfestival, dat gehouden wordt op 2 november a.s. in sporthal De Iris in Nieuwendijk, organiseerde JA! Jeugdfanfare Altena zaterdag een tryout in ’t Rondeel in Woudrichem. Het opleidingsorkest van fanfare O.N.S. beet het spits af waar Vera de Heus de show stal. 

Tips en tops

Ook Jeugdshowkorps Wilhelmina uit Sleeuwijk, brassband Kunst & Vriendschap uit Meeuwen, JA! Jeugdfanfare Altena en Altena Brass gaven acte de présence.

Voor alle verenigingen was dit concert zeer nuttig. Na elk optreden werden tips en tops uitgewisseld tussen de muzikanten van de orkesten, alles ter voorbereidingen op het Altena Streekfestival.

(Foto Ramon Mutsaers)

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.