vrijdag 19 april 2024

Alles over Altena

Schouten Europe introduceert vegetarische soepballetjes

10 oktober 2019 (door WoudrichemNet)

GIESSEN - Schouten Europe B.V. uit Giessen introduceert deze week vegetarische soepballetjes. Het product is verkrijgbaar bij diverse supermarktketens in Nederland.

Schouten verkoopt het product onder haar merk GoodBite. Ook wordt het product door een bekende Nederlandse retailer onder het huismerk van de supermarktketen verkocht. Een verpakking soepballetjes bevat 160 gram balletjes. De balletjes kunnen makkelijk worden verwerkt in een soep maar ook in een pastasaus of in een salade.

Minder vlees
Volgens Mark van Noorloos, marketingmanager bij het Giessense bedrijf, is de introductie van vegetarische soepballetjes een logische stap. “Wij helpen mensen om minder vlees te eten. De eerste stap voor veel beginnende flexitariërs is om vleesproducten één op één te vervangen door een vegetarische variant, zoals deze soepballetjes.”

Eerste Nederlandse partij
Schouten startte in 1990 als eerste Nederlandse partij met de ontwikkeling van vleesvervangers op basis van plantaardige eiwitten. Schouten heeft één van de meest uitgebreide en gevarieerde assortimenten ter wereld. 

Lees meer over:

Schouten Europe Goodbite
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.