vrijdag 29 maart 2024

Alles over Altena

Mooie opkomst bazaar Zorgplein Maaswaarden

5 oktober 2019 (door AalburgNet)

WIJK EN AALBURG - Vrijdag 4 oktober is traditioneel de jaarlijkse bazaar/draaiavond van Zorgplein Maaswaarden, locatie Wijkestein. Om 14.30 uur liepen de eerste bezoekers binnen.

In het atrium stonden diverse kramen met bloemen,  boeken, cadeauartikelen, en nog veel meer. Verder konden mensen inschrijven voor een konijn, een boodschappenmand of ballonnenprikken.  In het restaurant was het gezellig genieten en deden bezoekers zich te goed aan koffie en thee met lekkers, friet en andere versnaperingen. Er werden ook pannenkoeken gebakken.

Het (nieuwe) rad van avontuur met het plaatsnamenspel deed ook goede zaken. Rond 21.15 uur kwam de notaris uit Heusden voor de trekking van de grote verloting. 

De prijswinnaars zijn:

  • 1ste prijs lotnr: 1594
  • 2de prijs  lotnr: 0431
  • 3de prijs  lotnr: 1003 
  • 4de prijs  lotnr: 1714

De troostprijzen zijn gevallen op: 1159, 1835, 1663, 0305, 1095

De opbrengst was ongeveer 5.500 euro: 'Een geweldig bedrag wat ten goede komt aan extra activiteiten en middelen voor de bewoners. Dat betekent dat alle leuke dingen die jaarlijks worden gedaan van het geld van de bazaar worden bekostigd.'

De vele prijzen tijdens de bazaar werden veelal verkregen van de plaatselijke middenstand uit de gemeente Aalburg en omgeving. 'Hiervoor onze hartelijke dank. Verder iedereen bedankt die op welke wijze dan ook heeft bijgedragen aan de succesvolle bazaar en mooie opbrengst.' Aldus  Bert Noorloos, activiteitsmedewerker.

Lees meer over:

Wijkestein Maaswaarden bazar
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.