woensdag 24 april 2024

Alles over Altena

Vesting Woudrichem zoekt nieuwe gouverneur

28 september 2019 (door WoudrichemNet)

WOUDRICHEM - De bewoners van de vesting Woudrichem zoeken een nieuwe gouverneur omdat de termijn van de huidige afloopt. De hele maand oktober kunnen mensen zich kandidaat stellen of anderen voordragen. De benoeming van de nieuwe gouverneur is op donderdag 28 november tijdens het programma MAAS! in de Teerkamer.

De nieuwe gouverneur is volgens MAAS! iemand die met hart en hoofd de belangen van de vesting en haar bewoners wil vertegenwoordigen binnen de nieuwe gemeente Altena. Iemand die de historie koestert maar open staat voor nieuwe, actuele ontwikkelingen. Een enthousiaste man of vrouw die oor heeft voor klachten en wensen en oog voor kansen en oplossingen.

Ondersteund

De gouverneur staat er niet alleen voor, maar zal worden ondersteund door een groep vestingbewoners. De zittingstermijn is 3 jaar. De (onbetaalde) functie werd de afgelopen jaren vervuld door een duo: Beppie ten Böhmer en Ronald van den Ende. Daarvoor was Sybille van Gammeren gouverneur. (Foto rechts - WoudrichemNet)

Voordragen

Tot zondag 2 november kunnen mensen kandidaten voordragen. De formulieren daarvoor liggen bij Oude Liefde in de Hoogstraat.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.