vrijdag 19 april 2024

Alles over Altena

Soep en meer met De Stuiter

5 september 2019 (door WoudrichemNet)

UITWIJK -  Theatergroep De Stuiter is alweer volop aan de slag voor het komende seizoen. Nog maar kort geleden stond de groep op de ‘planken’ midden in het Almbos. Na de zomerstop start het seizoen altijd met ... soep.

Het seizoen start traditioneel met de soepavond. Dan maakt het bestuur bekend wie de regisseur wordt en welk stuk men gaat spelen. Tijdens de soepavond kunnen spelers en makers aangeven of en hoe ze het komende jaar mee willen doen. Vervolgens starten in oktober de repetities.

De Stuiter laat weten: 'We repeteren wekelijks, op de woensdagavond, met uitzondering van de (school)vakanties. Het bestuur gaat ondertussen op zoek naar een geschikte speellocatie die met de nieuwjaarsreceptie bekend gemaakt wordt. Na de voorjaarsvakantie gaan we vervolgens op deze locatie repeteren tot aan de voorstellingen, welke plaatsvinden in de laatste twee weekenden van juni.'

Meedoen
Wie wil, kan meedoen voor of achter de schermen. 'We zijn altijd op zoek naar spelers, makers en andere vrijwilligers. Naast de spelers hebben we een grote groep vrijwilligers die zich bezig houden met onder andere kleding, grime, decor bouw, licht & geluid, publieksbegeleiding en catering.'

Interesse? Stuur dan een mailtje naar info@destuiter.nl. De soepavond is op woensdag 18 september, locatie word nog bekend gemaakt.  

Lees meer over:

De Stuiter locatietheater
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.