donderdag 18 april 2024

Alles over Altena

Rollatorrace in Wijkenstein sfeervol evenement

4 september 2019 (door AalburgNet)

WIJK EN AALBURG - De indoor regionale rollatorrace was een feestje. Het werd in Wijkestein een prachtig evenement voor zowel de deelnemers als de vele toeschouwers. Het optreden van het Vischwijvenkoor in het Atrium was een kers op een toch al lekkere taart.

Tientallen deelnemers streden woensdagmiddag (4-9) om de eer. Dat gebeurde in twee categoriën. Bij de prominentenrace verschenen onder meer burgemeester Marcel Fränzel aan de start en de wethouders Paula Jorritsma en Peter van der Ven. De eerste burger deed zijn functie eer aan: hij drukte in het Atrium als eerste zijn wielen over de meet. 

Aansluitend volgde de race met de ouderen. Mevrouw Vissers en de heer Govers waren als winaars van 2018 (Altenahove) ook van de partij. Stiekem werden zij als favorieten bestempeld voor een podiumplek. Het lukte hen echter niet. Mevrouw Hoekstra en mijnheer Hooikaas streken dit keer de hoogste eer op.

Zorgplein Maaswaarden laat nog weten: ‘Mede dankzij een aantal sponsoren is het een groot succes geworden. Speciale dank aan Ton Damen (de organisator - red.), de medewerkers en vrijwilligers.’

(Foto’s Zorgplein Maaswaarden)

Zie ook:

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.