woensdag 24 april 2024

Alles over Altena

Kozakken Boys wil kater seizoenstart wegspoelen tegen De Treffers

29 augustus 2019 (door WerkendamNet)

WERKENDAM - Na de teleurstellende start van het seizoen, wil Kozakken Boys zaterdag (31-8) die kater wegspoelen op bezoek bij De Treffers. De Boys overtuigden nog niet tegen TEC en verloren met 1-0 thuis, op het eigen Sportpark De Zwaaier. Een domper om zo het nieuwe seizoen te beginnen en dus gaat de ploeg van trainer Rick Adjei zaterdag op jacht naar eerherstel.

Dat zal dan moeten gebeuren tegen De Treffers, de club die de eerste wedstrijd van het seizoen ook niet wist te winnen. De ploeg uit Groesbeek ging met 2-1 onderuit tegen Rijnsburgse Boys. Lowie van Zundert scoorde de enige goal namens het team van trainer Jan de Jonge.

Op de ranglijst ontlopen beide ploegen elkaar momenteel niks, maar na een gespeelde wedstrijd is dat niet gek. Een kijkje in het verleden wijst echter Kozakken Boys wel als favoriet aan.

Winnen
De Boys en De Treffers speelden zes keer eerder tegen elkaar. Van die zes ontmoetingen wisten de Werkendammers er vier te winnen. Tweemaal werd er gelijkgespeeld. De laatste keer dat beide ploegen elkaar troffen was in maart 2019. Toen won Kozakken Boys met 1-0 op Sportpark Zuid door een treffer van de inmiddels vertrokken Ahmed El Azzouti.

Vaak zijn de overwinningen op De Treffers miniem: drie keer werd er met 1-0 gewonnen. De vierde overwinning was een 5-0 zege, op 16 september 2017.

De wedstrijd tussen De Treffers en Kozakken Boys van zaterdag 31 augustus begint om 18:00 op Sportpark Zuid. T. Voncken is de scheidsrechter. (Kozakken Boys)

(Foto Redactie Werkendam.Net)

Lees meer over:

Voetbal sport kozakken boys
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.