zaterdag 20 april 2024

Alles over Altena

Naast netwerken gaat Open Coffee Altena kennis delen

16 augustus 2019 (door WoudrichemNet)

ALTENA / ALMKREEK - Voor wie van zinvol netwerken houdt, is er op 26 september weer een editie van Open Coffee Altena. Bekend is dat de (boven)regionale netwerkmeeting steeds op een andere locatie wordt gehouden. 'Voor het kijkje in andermans keuken.' Gastheer daarom dit keer: Golfpark Almkreek in Almkerk.

Open Coffee Altena, geïnitieerd door B2B Platform Ondernemend Altena, heeft een aantal wijzigingen ondergaan. Hoewel de focus op het netwerken blijft liggen (‘Zaaien, zaaien en oogsten’ onder het motto ‘Geven is het nieuwe zakendoen’) worden aan de meetings weer nieuwe ingrediënten toegevoegd.

Nieuwe richting
Samen met drie partners, te weten Magazine Bedrijvig, de gemeente Altena en Rabobank Altena/Bommelerwaard, richt de netwerkmeeting zich komende seizoen meer op inhoud. De vertrouwde pitches op de rode Coffee Stip en de smaakvolle koffie op wisselende locaties blijven zeer zeker, maar de komende sessies gaat Open Coffee Altena, naast contacten leggen, vooral kennis delen. Na het welkomstwoord. Kort, puntig, pittig en boeiend. Alsof je een Espresso drinkt.

Espresso XL
Tijdens Open Coffee Altena wordt ondernemers een Espresso XL aangeboden. Anders gezegd: iedere netwerksessie krijgt een thema. Eén van bovengenoemde partners deelt vanuit die context 20 minuten kennis en kunde. Interactief en interessant. Daarmee wordt de Espresso XL vooral interessant voor de jonge ondernemers met onderwerpen als ‘Zin en onzin van netwerken’, of ‘Wat is mijn ondernemersprofiel?’ of ‘Wat kan de overheid voor mij doen?’ Maar ook: ‘Hoe bouw ik aan een goede merknaam?’ Of ‘Wat moet ik met branding?’ Enzovoorts. Uiteraard zijn en blijven senior-ondernemers bij Open Coffee Altena meer dan welkom.

Alles op een rijtje
De eerstvolgende Open Coffee Altena 36.0 is op donderdag 26 september aanstaande op Golfpark Almkreek, Hoekje 4 in Almkerk. De Espresso XL wordt u dan aangeboden door Rabobank Altena/Bommelerwaard. De meeting begint als vanouds om 09:30 - 11.00 uur.

Aanmelden (graag!), details en locaties zijn te vinden op www.OndernemendAltena.nl

De Ondernemend Altena-jaarkalender - Save the dates!

26-09-2019: Open Coffee Altena 36.0 - Espresso XL met Rabobank Altena-Bommelerwaard
21-11-2019: Open Coffee Altena 37.0 - Espresso XL met gemeente Altena
20-02-2020: Open Coffee Altena 38.0 - Espresso XL met Magazine Bedrijvig
26-03-2020: Uitreiking BizAwards Altena 2019 in Service Bioscoop Hollywoud
23-04-2020: Open Coffee Altena 39.0 - Espresso XL B2B-platform Ondernemend Altena

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.