donderdag 8 juni 2023

Alles over Altena

Schoolbestuur De Hoeksteen breekt met directrice Greetje Hoevenaren

13 augustus 2019 (door AalburgNet)

WIJK EN AALBURG - Greetje Hoevenaren is niet langer schooldirectrice van de christelijke basisschool De Hoeksteen in Wijk en Aalburg. Het schoolbestuur heeft Hoevenaren ontheven van haar werkzaamheden.

Problemen tussen het schoolteam en Hoevenaren en ook tussen de schooldirectrice en het bestuur liggen ten grondslag aan het beëindigen van de arbeidsovereenkomst. De ouders van de leerlingen kregen dit bericht maandag per e-mail toegestuurd.

  • Lees HIER verder ...

(Foto Aalburg.Net)

Lees meer over:

CBS De Hoeksteen school
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.