woensdag 24 april 2024

Alles over Altena

Scouting Hank zoekt helpende PR-handen

6 augustus 2019 (door WerkendamNet)

HANK - Scouting Hank wil zich breder op de kaart zetten en zoekt daarom iemand die dat kan realiseren. 

De afgelopen ruim 65 jaar ontwikkelde Scouting Hank zich tot een middelgrote en enthousiaste groep leden en vrijwilligers. Veel van de jeugdleden blijven hangen als vriendengroep en stromen door naar een functie als leiding. 'Mede daardoor zijn we al jaren één van de meest actieve scoutinggroepen van de regio! Graag willen we zo enthousiast, gezellig en succesvol blijven. Maar we willen ons ook blijven ontwikkelen en verbeteren. Daarvoor kunnen we nog wat hulp gebruiken.' 

Scouting Hank zoekt iemand voor de Public Relations (PR) die de scouts nog herkenbaarder kan neerzetten. Die op een breed terrein de scouting onder de aandacht van onze inwoners en (toekomstige) leden kan brengen, gebruik makend van het bekende flyertje tot alle (nieuwe) digitale mogelijkheden.

'Ben jij degene die wij zoeken of ken je iemand die zichzelf hierin herkent? Wie wil er samen met ons deze uitdaging aangaan?

Wij zijn een gezellige vrij informele groep enthousiaste vrijwilligers en we zouden het leuk vinden om jou als een nieuw gezicht binnen de groep te kunnen verwelkomen. Als je interesse hebt of eerst eens wilt komen kletsen, horen we graag van je via een e-mail naar secretaris@scoutinghank.nl.
We maken graag kennis onder het genot van een kopje koffie of iets anders!' 

Lees meer over:

scouting hank scouts
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.