zaterdag 20 april 2024

Alles over Altena

Jan Nico Scholten blij verrast bij afscheid Vrienden Notenhoff

17 juli 2019 (door WoudrichemNet)

ANDEL - Jan Nico Scholten nam zaterdag officieel afscheid van Stichting Vrienden van de Notenhoff. Dit gebeurde tijdens een bijeenkomst in de Notenhoff. Scholten was  35 jaar voorzitter van deze stichting. Voor die periode was hij al nauw betrokken bij de genoemde stichting. Hij noemt het dan ook zijn ‘troetelkind’.

Bij zijn afscheid sprak Liselotte van Bokhoven (bestuur Zorgplein Maaswaarden) haar waardering uit naar Scholten en de stichting. De bijdragen die zij leveren aan het welzijn van de bewoners door het financieren van verschillende projecten is altijd zeer gewenst.

Geschenk
De Notenhoff ontving een geschenk vanuit de stichting en wel elektrische bedienbare screens die de hooiberg in de tuin tot een meer beschermde plaats maken. Bewoners kunnen vanaf nu uit de wind in de hooiberg zitten. Scholten stelde ze in gebruik. Hij zei het heel bijzonder te vinden deze laatste handeling te mogen verrichten. Tevens onthulde hij een straatnaambordje met zijn naam: ‘Jan Nico Scholtenpleintje’. Al met al was hij blij verrast en dankbaar met het aangeboden afscheid.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.