vrijdag 29 maart 2024

Alles over Altena

Aftellen voor de Sterkste Man van Altena

8 juli 2019 (door WoudrichemNet)

ANDEL - Stichting de Sterkste man van Altena organiseert ook dit jaar weer het gelijknamige event op het dorpsplein in Andel. Op 31 augustus 2019 gaat het daar los vanaf 13:00 tot 19:00 uur met deelnemers uit binnen- en buitenland die nóg meer in huis hebben dan voorgaande jaren.

Deelnemers en toeschouwers worden getrakteerd op een spetterend evenement waar veel krachtvertoon zal zijn en ook de toeschouwers zelf kunnen ondergaan hoe zwaar de onderdelen zijn. De deelnemers aan dit evenement worden maximaal verzorgd. Zo is er een masseur aanwezig zijn om de spieren los te maken en op te warmen, zodat er veilig en goed gesport kan worden. Ook is Fouad Hssaini aanwezig en geeft hij uitleg over oefeningen bij de Sterkste Man van Nederland en de Sterkste Man van de Wereld.

Tevens is er dit jaar ook een horeca-tent voor een hapje en een drankje. Dit jaar geeft de Brandweer een speciale tint aan het evenement. Zij zullen leden werven en entertainment voor de kinderen organiseren. Bij verschillende Brandweerposten in de gemeente Altena zoekt naar ‘Parttime Hero’s.

De Stichting Sterkste Man van Altena begon in 2018. In 2017 werd het evenement georganiseerd door Beeksports. Het motto is ‘buiten bewegen en sporten.’ 

Lees meer over:

sport Sterkste man van Altena
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.