donderdag 25 april 2024

Alles over Altena

Oké Media lanceert 'positieve' single in omroepdiscussie

11 juni 2019 (door AalburgNet)

VEEN / ALTENA - Of het team van Oké Media gehoor geeft aan de oproep van AltenaLokaal, de partij wilde nog inwoners én vrijwilligers horen, laat zich raden. Feit is wel dat de medewerkers achter Oké Media zich dinsdagavond (11-6) in de raadszaal op bijzondere wijze mengden in de discussie over wie de omroep mag worden voor de gemeente Altena. Feestduo Kaaigezellig, Johan Vlemmix en Oké Media produceerden een single mét videoclip als geste voor de politiek, positief voor de vrijwilligers en leuk voor de luisteraars. 

Na de fusie tussen Aalburg, Werkendam en Woudrichem is er nog maar plaats voor één omroep. Nu de gemeenteraad zich moet uitspreken over een advies aan het Commissariaat voor de Media vindt het team van Oké Media het, naar eigen zeggen, 'hoog tijd' om van zich te laten horen. 'We willen zo een positieve duit in het zakje doen'. Een mes dat dus snijdt aan drie kanten. 

Feestduo Kaaigezellig en Johan Vlemmix hebben samen met het Oké-team een single opgenomen om de vrijwiliigers van de omroep een hart onder de riem te steken. 'Het is een actie die typisch is voor Oké en die wat ons betreft een positieve twist geeft aan de huidige omroepdiscussie", zo stelt vrijwilliger Martijn de Fijter glimlachend. ‘We willen de discussie daarmee ook wat luchtiger maken.’

Primeur
De single is inmiddels uitgebracht en onder andere op Oké FM te beluisteren. Ook werd rond het nummer een heuse videoclip opgenomen. Inclusief dronebeelden van Altena. De clip werd vanavond namens het Oké-team aangeboden aan de gemeenteraad tijdens de bespreking van de omroepdiscussie aan de Altena Tafels. Het primeurtje vond plaats onder een stevige publieke belangstelling. "We laten vanavond aan de gemeenteraad van Altena een echt Oké-geluid horen", zo stelde De Fijter vlak voor aanvang van de Altena Tafels in het gemeentehuis van Altena.

Onderstaand de bewuste videoclip.

Lees meer over:

oke fm gemeenteraad AltenaTafel
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.