zaterdag 20 april 2024

Alles over Altena

Politieke voetbalpot gewonnen door G-Team Sparta'30

7 juni 2019 (door WoudrichemNet)

ANDEL - Het jaarlijkse sportieve treffen tussen AltenaLokaal en G-team Sparta '30 leverde niet enkel een gezellige avond op, maar ook een eindstand van 4-2 in het voordeel van Sparta '30, met een ruststand van 3-1. AltenaLokaal werd in het veld sportief gesteund door een team van Oké FM.

AltenaLokaal voetbalde donderdagavond voor het derde jaar op rij tegen het G-team van Sparta’30. De eerste twee edities wist AltenaLokaal niet te winnen, donderdagavond leek het spannend te worden. Niettemin bleken de kwaliteiten in het veld beslissend en lukte het de politiek voor de derde keer op rij niet van de Andelnaren te winnen. 

Goed doel
Het maakte allemaal niet uit. Sport verbroedert en de gezelligheid vierde dan ook hoogtij. Na het sportief potje voetbal werd de barbeque aangestoken en fractiegenoot Shah Sheikkariem huisgemaakte shoarma bakte. Het gerecht uit de keuken van Broek ging er in als koek.
De opbrengst van de avond ging naar een goed doel: AltenaLokaal besloot de volledige recette te schenken aan het G-team gaat. Dit tot grote verrassing van het team zelf. De winst uit de voetbalpot zat voor AltenaLokaal vooral in het leegmaken van het 'politieke hoofd'.

AltenaLokaal laat na afloop weten: ‘AltenaLokaal bedankt Sparta '30 en alle sponsoren en betrokkenen voor hun bijdrage. Deze wedstrijd blijft gelukkig jaarlijks terugkomen. We dagen onze collega politieke partijen in Altena voor volgend jaar uit alvast enkele spelers in conditie te brengen. Samen werk maken van verbinden als doel!’

(Foto Huib de Groot - video Oké TV)

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.