dinsdag 18 januari 2022

Alles over Altena

Kleuters BS Oudendijk naar camping De Lievelinge

31 mei 2019 (door WoudrichemNet)

OUDENDIJK - Het jaarlijks kleuterfeest op Basisschool Oudendijk werd dinsdag 28 mei gevierd in het kampeerthema.

Het schoolplein was omgetoverd tot camping ‘t Oude Dijkje’ en daar werd de kleuters al vroeg een pakketje bezorgd. Een bijzondere sleutel en bijgevoegde brief waaruit bleek dat dit pakketje verkeerd bezorgd was, het was bestemd voor camping De Lievelinge in Vuren. Maar waar die sleutel nu voor diende? Genoeg reden voor de kleuters om op weg te gaan naar De Lievelinge.

Na een fotospeurtocht en de leukste spelletjes kwamen we de campingbaas tegen die ons gelukkig kon vertellen waar hij die bijzondere sleutel voor nodig had. Als beloning voor het speurwerk kregen de kleuters iets lekkers en konden ze met een gerust hart terugkeren naar hun camping op de Oudendijk.

Hier werden de ouders verrast met een spetterend optreden en kwam de ijscoman met een ijskoude traktatie om deze feestdag in stijl af te sluiten.

Lees meer over:

school Oudendijk
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.