zaterdag 20 april 2024

Alles over Altena

VV Sparta’30 viert kampioensfeestjes

28 mei 2019 (door WoudrichemNet)

ANDEL - Zaterdag (25-5) was het feest bij VV Sparta'30 uit Andel. En niet zomaar. De club had namelijk een aantal (kampioen)feestjes op het programma.

Het begon met de JO17 en JO11. Deze waren vorige week bij de uitwedstrijden tegen Buren en Be Ready al kampioen geworden. Het feestje moest alleen wel nog 'in eigen huis' gevierd worden. 

Voor JO10 werd het een spannende zaterdag. Deze spanning hieldne ze er ook in tot de laatste minuten. Vlak voor tijd was het namelijk 1-2. Top voor het teamd at nog tweemaal scoorde en er  afgefloten kon worden met een 3-2 eindstand. Ook JO10 had daarmee het kampioenschap in de tas. 

Om 14.30 uur speelde het tweede elftal de laatste wedstrijd van het seizoen. Eén punt was voldoende om het kampioenschap binnen te trekken. Het team ging er vol voor en scoorde maar liefst zeven keer. Het doel van Sparta bleef schoon, eindstand 7-0. En weer was er een kampioen binnen de poort.

Feestjes
Kortom, alle reden tot feest bij Sparta'30 die ook nog de jaarlijkse afsluitavond op de rol had. De club liet weten: 'Door de vele feestjes zijn we hier enkele uurtjes eerder mee gestart. Wat niet betekende dat we ook eerder gestopt zijn. Het was een gezellige dag om het zo met elkaar te vieren, jong en oud, spelers en toeschouwers, bedankt dat jullie er waren!'

(Foto's Sparta'30)

Lees meer over:

Voetbal sport sparta'30
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.