vrijdag 19 april 2024

Alles over Altena

Timmerdorp Werkendam stopt wegens gebrek aan vrijwilligers

22 mei 2019 (door WerkendamNet)

WERKENDAM - Het Bestuur van Timmerdorp Werkendam laat via Facebook weten dat Timmerdorp Werkendam ophoudt te bestaan. Een ‘ernstig tekort’ aan vrijwilligers en een gebrek aan opvolging van bestuursleden zijn de reden om de stekker uit het succesvolle kinderproject te trekken.

Was men vorig jaar genoodzaakt om het Timmerdorp niet door te laten gaan, vanwege een ernstig tekort hadden aan vrijwilligers, nu komt daar een opvolgingsprobleem bij. Een aantal bestuursleden, dat zich 10 jaar of langer vrijwillig inzette om van het Timmerdorp een prachtig kinderfeest te maken, heeft aangegeven het stokje te willen overdragen. ‘Helaas is het niet gelukt om voor hen geschikte opvolgers te vinden. Ook het aantal vrijwilligers loopt sterk terug. Daarom zien wij op dit moment dan ook geen andere oplossing dan te stoppen met Timmerdorp Werkendam’, zo meldt het bestuur.

Stichting Timmerdorp Werkendam blijft voorlopig nog wel bestaan. Wanneer in de toekomst een groep mensen opstaat om het Timmerdorp een nieuw leven in te blazen, dan kan men verder onder dezelfde stichting. Wie daar serieus belangstelling voor heeft, Kan contact opnemen met Arno Westerhout en/of Clarinda Kramer.

Bedankt

‘Wij bedanken al onze sponsors voor hun bijdragen. Een speciaal dankwoord voor onze hoofdsponsor Albert Heijn Van Vuuren, die zich jarenlang als trouwe en flexibele sponsor heeft ingezet. Uiteraard bedanken wij ook alle vrijwilligers die de afgelopen jaren hebben geholpen om van Timmerdorp een mooie week te maken. Zonder jullie inzet en hulp was het niet gelukt! We kijken met elkaar terug op fantastische weken met veel timmerplezier!’ Aldus Stichting Timmerdorp Werkendam, bestaande uit Arno Westerhout, Bart Wortel, Clarinda Kramer, Danny Groeneveld,  Jeroen Vergouwe, Kimberley Thakoer, Lennie van Wijk en Nathaly Weeda.

(Archieffoto Werkendam.Net)

Lees meer over:

Timmerdorp
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.