vrijdag 19 april 2024

Alles over Altena

Afscheid Gospelkoor Shalôm een feit

19 mei 2019 (door WerkendamNet)

NIEUWENDIJK - Zaterdagavond (18-5) trad Gospelkoor Shalôm voor het laatst op. Het slotconcert 'This is the time' - naar Prediker 3: Alles heeft zijn tijd - werd gegeven in de Gereformeerde Kerk te Nieuwendijk.

Het werd een mooie afsluiting van 43 jaar Gospelkoor Shalôm. Een gebrek aan leden was één van de redenen dat Gospelkoor Shalom is gestopt. stopt. In 2016 bestond het koor 40 jaar.

Toespraken, foto’s, zang, bloemen en een borrel

Diverse mensen spraken de bezoekers en de koorleden toe. Ook zongen oud-koorleden en het publiek liederen voor het koor. Er werden tijdens het concert veel liederen gezongen. Uiteraard de klassiekers, maar ook nieuwe liederen. Tevens werden foto's van 43 jaar Gospelkoor Shalôm vertoond.

'Glorious' was het laatste lied wat Gospelkoor Shalôm zong tijdens hun slotconcert 'This is the time'. “Na 43 jaar samen te hebben gezongen,lief en leed te hebben gedeeld, is nu dan echt definitief het doek gevallen. Alle koorleden bedankt voor jullie inzet.”

Aan het eind van het concert werd dirigent Ruben Weverling in de bloemen gezet. Een aantal leden deelde zakjes met bloemzaad uit als dank aan het publiek.

In dorpshuis Tavenu werd nog genoten van een afscheidsborrel. Dat was het. Wat rest, is herinnering.

(Foto Gospelkoor Shalôm)

Zie ook:

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.