donderdag 18 april 2024

Alles over Altena

Benefietavond Alpe d'Huzes brengt ruim 39000 euro op

10 april 2019 (door AalburgNet)

VEEN - De benefietavond van vrijdag (5-4) voor Stichting KWF bij Autobedrijf A. van Rijswijk was zeer geslaagd. Dat niet enkel afgemeten aan de mooie opbrengst (ruim 39.000 euro), maar ook gelet op de inzet en het enthousiasme waarmee de avond georganiseerd werd.

De benefietavond was van het team Keep Your Head Up uit Wijk en Aalburg. Het team beklimt in juni weer de Alpe d'Huez in Frankrijk om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het KWF Fonds (Alpe d’Huzes). 'Voor iedereen die te maken heeft of heeft gehad met deze ziekte.'

De avond werd gehouden bij één van de teamdeelnemers. Ad-Jan van Rijswijk in Veen stelde zijn bedrijf open. Deze laat weten: 'We hadden een prijzenavond voor het goede doel. Je kon een donatie doen van 25 euro en daarmee ontving je een lot. Op de benefietavond trokken we uit ruim 500 verkochte loten.'

Sponsoring
Notaris Cyriel Bongers (De Rivieren Notarissen uit Andel) nam deze taak op zich. Uiteraard moest alles correct verlopen, maar er viel ook het nodige te winnen. 'De hoofdprijzen waren een auto (Van Rijswijk Auto’s), een scooter (De Been Automaterialen), een fiets (Vos Tweewielers Wijk en Aalburg) en een TV (Electro World Veen) en vele andere leuke prijzen allemaal gesponsord door de regionale ondernemers', zo laat Ad-Jan van Rijswijk weten.

Opbrengst
De avond was een groot succes met een gezellige sfeer en een volle zaal. Ook heel veel ondernemers uit de regio sponsorden team Keep Your Head Up met mooie geldbedragen. De totale opbrengst (39.279 euro) gaat volledig naar Stichting KWF (Alpe d’Huzes).

Lees meer over:

Alpe d'Huzes
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.