donderdag 25 april 2024

Alles over Altena

Bevers Scouting Altenagroep beleven geslaagde spelmiddag

30 maart 2019 (door WerkendamNet)

SLEEUWIJK - De Bevers bij Scouting Altenagroep beleefden vrijdag (29-3) een geslaagde middag.

Een bijzonder spel dat de fantasie heerlijk prikkelt, nam de jonge scouts mee in de ruimte waar zij planetentikkertje speelden.

De scoutinggroep laat weten: ‘Na lekker rond de zon te hebben gerend moesten de bevers het water, de siroop en de bekers zoeken, want die waren “plotseling” verstopt.’

Kleuren

Na de dorstlesserij volgde nog een Steven Stroom badgespel. Verschillende landen waren op een grote kaart aangeduid met een kleur. Die kleur moesten de Bevers buiten opzoeken en het element wat daarbij lag, moest de rugzak in. Een heel karwei dat niettemin snel geklaard werd.

Toen het donker begon te worden, werd nog even snel ouderwets Belgisch verstoppertje gespeeld. Want wat is er leuker dan dat?

Beverdag

Op zaterdag 6 april gaan de Bevers naar het Bieschbos Museumeiland, dan is het Nationale Beverdag met ook dan weer allerlei activiteiten die je als Beverscout beslist gedaan en gezien moét hebben ...

Scouting Altenagroep is er die dag in de ochtend van 10 tot 12 uur met verschillende spellen in verschillende leeftijdscategorieën.

(Foto uiterst boven Scoutng Altena)

Lees meer over:

scouting altena beverdag
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.