woensdag 24 april 2024

Alles over Altena

Zalmvisserskoor Ongestaagd zoekt enthousiaste mensen

28 maart 2019 (door WoudrichemNet)

REGO - WOUDRICHEM: Zalmvisserskoor Ongestaagd zoekt enthousiaste mensen die mee willen doen met één of meerdere optredens.

 Op donderdag 30 mei brengt een drietal koren wisselend hun repertoire ten gehore op de Werkendamse Hoogstraat tussen 12.30 en 17.30 uur. Het koor treedt op tijdens de Visbakwedstrijden van het Festivalweekend 2019 op 30 mei. Ook op 31 augustus zal een aantal koren te horen te zijn in de vesting.

Het Zalmvisserskoor laat weten: 'Het zou leuk zijn daar eens met een grotere groep mannen te staan zingen!' Ongestaagd roept daarom geïnteresseerden op voor deze bijzondere gelegenheden. 'Doe mee aan onze workshop shanty zingen.'

Repetities
In de vier weken vóór het optreden worden op dinsdagavond in het Visserijmuseum in Woerkum repetities gehouden waarbij de potentiële nieuwe zangers met de groep mee zullen oefenen voor dit optreden. Zij kunnen op deze manier kennis maken met de groep, het repertoire en de belevingswereld van het koor vóór, tijdens en ná een optreden.

'Vrijheid, blijheid, na 30 mei en/of 31augustus kan een ieder weer zijn eigen weg gaan. Voor deelname kan een mailtje gestuurd worden naar voorzitter@ongestaagd.nl of een telefoontje naar 06-44678044. We zijn zeer benieuwd naar jullie reacties!'

(Foto's Zalmvisserskoor Ongestaagd)

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.