donderdag 20 januari 2022

Alles over Altena

Nieuwe vrijwilligers trekken karretje Eten Voor Ouderen

21 maart 2019 (door AalburgNet)

DRONGELEN - In het dorpshuis in Drongelen zijn regelmaitg activiteiten en van de regelmatig terugkerende zaken is het Eten voor Ouderen. Elke laatste woensdag van de maand komen “de ouderen” bijeen in dorpshuis De Oude School (DOS) om samen gezellig te dineren.

Bep van der Kolk en Sandra Rochat zetten zich jaren in om een heerlijke maaltijd op tafel te zetten. Eind vorig jaar gaven zij aan te gaan stoppen. DOS laat weten: ‘Bep en Sandra, nogmaals bedankt voor jullie inzet en voor het heerlijke eten.’

Inmiddels is weer een aantal vrijwilligers opgestaan die het Eten voor Ouderen project willen leiden. Anja Dammers, Nellie Vos en Annemarie Molenaar gaan dit doen. Op de achtergrond worden zij bijgestaan door nog een aantal vrijwilligers.

Leefbaarheid

DOS is blij dat zij zich hebben aangemeld: ‘Het zou zonde zijn als deze activiteit niet meer zou kunnen doorgaan. Want gemiddeld komen er per keer rond de 40 mensen eten. Vrijwilligers zijn zeer belangrijk voor de leefbaarheid. En die is er zeker in Drongelen en dat moet ook zeker zo blijven!’

Lees meer over:

dorpshuis Drongelen ouderen
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.