donderdag 20 januari 2022

Alles over Altena

Sylvester wordt vermist in omgeving Uitwijk - UPDATE

13 maart 2019 (door WoudrichemNet)

UITWIJK en omgeving: VERMIST! UPDATE: Sylvester is weer terecht!

'Ons lieve vriendje Sylvester is dinsdagavond 12 maart naar buiten gegaan en niet meer naar huis gekomen. Het zou kunnen dat hij nog terug kan komen, maar aangezien het een binnenkat is, heeft hij buiten geen territorium voor zichzelf. Nou ben ik bang dat hij dus ergens zit en bang is.

Mijn zusje heeft hem samen met zijn broertje Rambo afgelopen zomer gevonden in het wild en heeft ze zo tam gekregen dat ze altijd bij je willen zijn en willen knuffelen. Nu Sylvester weg is, is Rambo uit zijn doen. Daarom hopen we dat hij snel thuis komt en weer samen de wereld aan kan met Rambo.

Hij is bruin met donkere strepen. Hij heeft een lange streep over zijn rug en zijn zijkanten zijn best wel scherp getekend. Binnen is hij heel aanhalerig maar buiten is hij best nerveus, dus hij zal niet of moeilijk te benaderen zijn.

Heeft u hem gezien? Zouden jullie contact (PB via FB) willen opnemen met ons? Zodat wij weten waar we moeten zoeken.

Delen zou fijn zijn!'

Lees meer over:

vermist kat Uitwijk
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.