vrijdag 19 april 2024

Alles over Altena

Een ruige ruimte bij Floreffehoeve voor iedereen

24 februari 2019 (door WerkendamNet)

WERKENDAM - Een ruige ruimte, op het ongebruikte stuk grond, bij Kinderboerderij Floreffehoeve. Voor dier én mens. Dat lijkt een prachtig plan, maar wie doet er mee...?

‘Een ontmoetingsplaats, die ruimte biedt voor de dieren, natuurlijk spelen, educatie en “eetbaar” groen. Een ontmoetingsplaats waarin geleefd wordt door onze gemeenschap, maar zeker ook door een grote verscheidenheid aan dieren, planten en habitats. Een ruimte, die ook toegankelijk is buiten openingstijden van de kinderboerderij. Jong en oud, mobiel en beperkt met elkaar verbinden is ons doel! Zou dat niet leuk zijn?’ Aldus Hanneke Lith van Kinderboerderij de Floreffehoeve.

Ze vervolgt: ‘Echter dit willen wij niet alleen doen, wij nodigen jullie van harte uit voor een eerste verkenningsbijeenkomst. Neem vooral iemand mee. Iemand, die ook graag mee wil denken over een ruige ruimte en daar graag iets aan wil bijdragen. De koffie en thee staan klaar.’

De gemeente Altena staat open voor dit groene initiatief omdat het zorgt voor verbindingen in de buurt en bewoners met elkaar in contact brengt. Studio ”natuurlijk Groen” en De Jong Groenbeheer zijn gevraagd deze ruige ruimte mee te organiseren en te ontwerpen.

Meedoen

‘Heb je er zin in? Dan zien wij je graag op donderdag 7 maart 2019 in het Vlechtwerk te Werkendam, Hoofdlanden 1 te Werkendam.’ De avond begint om 20.00 uur en zal eindigen rond 21.30 uur.

Voor meer informatie kunt je contact opnemen met Alette Barel (tel:06-29900184 ). Graag aanmelden via mail: info@kinderboerderij-werkendam.nl, voor 4 maart.

Lees meer over:

kinderboerderij Floreffehoeve
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.