vrijdag 29 maart 2024

Alles over Altena

Gospelkoor Shalom stopt na dit seizoen

23 februari 2019 (door WerkendamNet)

NIEUWENDIJK - Een gebrek aan leden is één van de redenen dat Gospelkoor Shalom stopt. Dat besluit is definitief nu de ledenvergadering een voorstel hiertoe heeft aangenomen. Het koor gaat daarmee zijn laatste seizoen in. In 2016 bestond het koor 40 jaar.

​"Het bestuur stelt vast dat Gospelkoor Shalom gelet op de ledenontwikkeling, zowel qua aantal leden, bezetting van de mannenpartijen en leeftijd van de leden, steeds kwetsbaarder wordt. Het zou jammer zijn om te zien dat Shalom langzaamaan verder afbrokkelt. Het bestuur stelt daarom voor om de periode Shalom dit jaar waardig af te sluiten met een mooi slotconcert en de vereniging daarna op te heffen. Een besluit dat ons zeker verdriet doet maar ook met dankbaarheid kijken wij terug naar de lange periode waarin wij met elkaar de boodschap van Gods woord met onze liederen hebben mogen brengen.” 

Slotconcert

Het slotconcert staat gepland op 18 mei 2019. Het thema van deze avond zal zijn “This is the Time”, naar aanleiding van Prediker 3: Voor alles is een tijd.

Het laatste optreden van Gospelkoor Shalom is in de Gereformeerde Kerk van Nieuwendijk.

(Archieffoto Gospelkoor Shalom)

Lees meer over:

Gospelkoor Shalom
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.