maandag 29 november 2021

Alles over Altena

Nederlands grootste opschoonactie ook in Altena

19 februari 2019 (door WerkendamNet)

ALTENA - Zaterdag 23 maart is de Landelijke Opschoondag. Ook in de gemeente Altena ruimen inwoners en verenigingen op verschillende plaatsen zwerfafval op. Gemeente Altena ondersteunt iedereen die deze dag in actie komt met opruimmaterialen.

Meedoen aan de opschoonactie is simpel. Iedereen kan zich alleen of met buren, collega’s, vrienden of teamgenoten aanmelden op gemeentealtena.nl/opschoondag. Aanmelden kan tot 15 maart. Deelnemers krijgen van de gemeente grijpers, hesjes en vuilniszakken.

Dubbele beloning
Deelnemers ‘winnen’ sowieso een schone buurt. Kinderen kunnen daarnaast meedoen met Afvalbingo. Een volle bingokaart betekent een leuke verrassing. Alle deelnemende groepen maken bovendien kans op een mooie prijs.

Deze opschoonactie is een landelijk initiatief. 

Lees meer over:

Altena Opschoondag
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.