zaterdag 4 december 2021

Alles over Altena

Geen berichtgeving meer rond Veense autobranden

28 december 2018 (door AalburgNet)

VEEN / ALTENA - De redactie van Mediaplein Altena.Net, waar Aalburg.Net deel van uitmaakt, heeft besloten géén berichtgeving meer te verzorgen rond de branden op de kruising Witboomstraat, Van der Loostraat en Mussentiend. Om die reden kregen de vuurstokerijen eerder deze week ook geen podium meer. Het mediaplein zet op dat punt dus een kruis door haar informatievoorziening.

De reden hiervoor is dat de branden inmiddels nauwelijks nieuwswaarde meer hebben. De feiten herhalen zich immers keer op keer. Enkel sensatiezucht lijkt de groeiende constante. ‘Dat gegeven verdient geen bloemetje, en zeker geen aandacht’, aldus de redactie.

Met de keuze van een publicatiestop loop de redactie in lijn met diverse verzoeken hiertoe en opmerkingen vanuit haar bezoekers van het onlineplein. De brandacties worden door een groeiende groep en in toenemende mate als ‘onbegrijpelijk’ en ‘irritant’ ervaren.

Lees meer over:

autobranden kruispunt Veen
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.