donderdag 18 april 2024

Alles over Altena

Twee kampioenen bij Noad’32

16 december 2018 (door AalburgNet)

WIJK EN AALBURG - Zaterdag 15 december werden de NOAD-meiden,  MO19-1, kampioen. Met een laatste wedstrijd tegen de nummer 2 Papendrecht, die op 1 punt volgde en bij een overwinning zelf kampioen kon worden, werd het seizoen afgesloten met een ware finalewedstrijd.

Het werd een wedstrijd met veel publiek, spanning en goed voetbal van twee teams. Uiteindelijk wisten de NOAD-meiden de wedstrijd naar zich toe te trekken en werd met 6-3 gewonnen van een prima en sportief spelend Papendrecht.

Na het eindsignaal van de scheidsrechter was de opluchting en vreugde erg groot bij de meiden en de begeleiding, want na vier jaar bovenin mee te draaien in de verschillende competities was daar nu eindelijk de bekroning.

JO9-1
Vorige week zaterdag 8 december werden ook de jongens, JO9-1 kampioen. Dit werd gevierd met een rondrit door dorp, zodat iedereen weet, kampioen worden doe je bij NOAD’32.

Het bestuur en de technische commissie van NOAD’32 laat weten: “Jongens, meiden en begeleiding, gefeliciteerd met dit prachtige resultaat.”

Lees meer over:

Voetbal sport Noad32 kampioen
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.